14 Şubat 2010 Pazar

Jöleli Meyvalı Pasta


Malzemeler
1 adet pastaban
1 paket muzlu jöle
1 paket krem şanti
1 bardak soğuk süt
1 adet muz, 1 adet kivi
İlk önce jöleyi pastabanın sığacağı kadar derin bir kapta üzerindeki tarife göre hazırlıyor meyvaları dizip donmaya bırakıyoruz.
Donunca 1 bardak sütle 1 paket krem şantiyi çırpıp donmuş jölenin üzerine yarısını sürüyoruz.
Pastabanın bir katını üzerine koyup hafifçe reçelli suyla yada sütle ıslatıyoruz.
Krem şantinin kalan kısmını sürüp pastabanın diğer yarısını kapatıyoruz. Yine ılık süt yada reçelli su ile ıslatıp buzdolabuında 2-3 saat beklettikten sonra servis tabağına ters çevirip servise hazırlıyoruz.
Not: Dönmeme riskini ortadan kaldırmak için kullanacağımız kabı streç filmle kaplayabiliriz. AFİYET OLSUN...

7 yorum:

  1. Ooo harika gözüküyor canım çok nefis ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim arkadaşım

    YanıtlaSil
  3. şu saatte olsa yanında bir de çay

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize saglik..Harika gorunuyor.
    Sevgiyle kalin...

    YanıtlaSil
  5. Neslicim artık görüşemiyoruz,yoğunsun sanırım...
    Özlettin kendini görüşelim....

    YanıtlaSil
  6. merhabalar.çok güzel görünüyor.ellerinize sağlık.sevgiler

    YanıtlaSil
  7. çok güzel görünğyor ellerinize sağlık.ilk işim yarın gelen misafirime hazırlayıp ikram etmek :))teşekkürler...

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.