30 Nisan 2012 Pazartesi

Poşette Tavuk



Tavuk önce güzelce yıkanır, zeytinyağ, salça, 1 yemek kaşığı kadar çıtır pane harcı, 1 çay kaşığı salça, kekik ve tuz karışımına güzelce bulanır. Fırın poşetine konulmuş havuç, bezelye ve küp küp doğranmış patateslerin üzerine yerleştirilerek 225 derecelik ısıda kızarana kadar pişirilir. (Poşetin bir kaç yerini delmeyi unutmayın.)

AFİYET OLSUNNN

7 yorum:

  1. neslim harika bir lezzet. Paylasim icin cok cok tesekkurler… :) ansızın gelen misafirler için tarif cok kolay ve pratik ...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuştur eminim, ellerinize sağlık; poşette pişirmeyle aram pek iyi olmadığı için çok tercih etmiyorum bu yöntemi; pişirken müdehale etmesi mümkün olmadığı için; ama bu fotoğrafları gördükten sonra tekrar deneyeceğim..sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Cadum kolay ve pratik tarifler lazım değil mi özellikle bizim gibi çalışan bayanlara çok teşekkürler

    Kahveci inan bana canım müdehaleye gerek yok çok güzel pişiyor.

    YanıtlaSil
  4. Canim ellerine saglik, harika görünüyor....Posette tavuk balik tariflerine ben bayiliyorum....

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler Haticecim

    YanıtlaSil
  6. Cok güzel olmus canim...
    ellerine saglik
    :-)))

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkürler Emelcim

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.