Malzemeler
3 adet ekmek hamuru
1/2 paket yumuşak margarin
2 parmak kadar yumuşak tereyağ
1 yumurta sarısı
İç malzemesi : Kıyma, soğan, karabiber, domates, yeşil biber, tuz (kavurmadan çiğden koydum)
Yumurta sarısı hariç tüm malzemeler yoğurulur. Buzdolabında bir iki saat bekletilir. İç malzemesi konularak poğaça şekli verilir. Yumurta sarısı sürülerek fırında kızarana kadar pişirilir.
ekmek hamuruyla poğaça pizza kızartma ne olsa hayır demem:)))
YanıtlaSilellerine sağlık canım
teşekkürler canım :)
YanıtlaSilTam benim gibi tembellere göre :))
YanıtlaSilPeynirlisi de olur değil mi :)
Oh... hamur hazırlama derdi yok, sağol canımcım :)
Puf puf olmuştur eminim..ellerine sağlık.
YanıtlaSilBanucum istediğin iç malzemesini kullanabilirsin
YanıtlaSilLimon çiçekleri; aynen öyle oldu kıyır kıyır deriz ya öyle
Ekmek hamurundan hiç poğaça yapmadım ama neden olmasın eminim çok lezetlidir ellerine sağlık canım hayırlı ramazanlar:)
YanıtlaSilTeşekkürler Aylincim, dene mutlaka beğeneceğini tahmin ediyorum.
YanıtlaSilhımmm ekmek hamurundan,hem pratik hemde leziz bişi çıkmış ortaya bende deneyim..Ellerine sağlık tatlım
YanıtlaSilDene cadum genelde cantık içi hazırlayıp yapıyorum çok seviliyor.
YanıtlaSil