Kuzu kuşbaşı kullandım. Etler kendi suyunu salıp çekene kadar diğer malzemeleri eklemedim. Suyunu çekince ay ay doğradığım soğanı ve biberleri ilave ederek çok az yağ ile teflon tavada kavurdum. Sonra küp küp doğradığım domatesi, karabiberi ve tuzu ilave ederek suyunu çekmesini bekledim. Son olarak maydanozu ilave ettim ve ateşi kapattım.
Diğer tarafta tophane (bostan ) patlıcanlarını ortadan ikiye bölüp kızarttım. Borcama dizip malzemeyi üzerine paylaştırdım. Salçalı su ekleyerek fırına saldım. Afiyet olsunnnn
Nesli'ciğim ellerine sağlık.nefis bir yemek olmuş.sevgilerimle...
YanıtlaSilteşekkür ederim canımm sevgiler
YanıtlaSileline sağlık nesli,çok severim patlıcanı nasıl pişerse pişsin yerim ben onu :)sevgiler canım ...bu arada dürüm çok masum ye bişi olmaz :)
YanıtlaSileee valla afiyet olsun.ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilPatlıcanlı olan heryemeği çok severim nefis gözüküyor ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilHayırlı cumalar
:)) hımmm enfes görünüyor herzamanki gibi elerine sağlık kankimim.
YanıtlaSilHarika görünüyor........
YanıtlaSilTariften çok ismi çok hoşuma gitti :)))
YanıtlaSilCanım tophane patlıcanını annemlerin Bursada olduğu yıllarda tanıdım...Bir patlıcan delisi olan ben o zaman bu zaman vazgeçmeden kullanırım...Ama bu şekilde denememiştim,çok beğendim,ellerine sağlık...Sevgiler
YanıtlaSilHAYIRLI KANDİLLER
YanıtlaSilThanks :)
YanıtlaSil--
http://www.miriadafilms.ru/ приобрести фильмы
для сайта nes-kayfee.blogspot.com