29 Aralık 2009 Salı

İncir Tatlısı

İncirleri yarım saat kadar sıcak su içinde yumuşaması için bekletiyoruz. Sap kısımlarından keserek incirleri parçalamadan içini tarçınlı ceviz içi ile dolduruyoruz. Her incirin üzerine bir tatlı kaşığı şeker serpip, incirlerin yarısına gelecek kadar su ile doldurduğumuz tencerede suyunu çekene kadar pişiriyor, üzerine ceviz içi serpip servis yapıyoruz. Afiyet Olsun...

2 yorum:

  1. ellerine sağlık neslicim
    ilk fırsatta ben de yapıcamm
    çok severim incir tatlısını

    YanıtlaSil
  2. neslicim ellerine saglık harika..

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.