28 adet kırılmış kakaolu petit beurre bisküvi,
1 çay bardağı fındık kırığı,
yarım çay bardağı pudra şekeri,
1 adet dilimlenmiş muz,
1 portakal kabuğu rendesi ekleyip karıştırın.
1 portakal kabuğu rendesi ekleyip karıştırın.
Streç film kaplı kalıba döküp dondurun.
Çikolatalı sosu tarifine göre hazırlayıp soğutun.
Parfeyi servis tabağına ters çevirip
Üzerine çikolatalı sosu döküp dilimleyerek servis yapın.
.
AFİYET OLSUNNN...
Süper bir parfe tarifi canım,ellerine sağlık....
YanıtlaSilafiyet olsun canım çok da kolay fotoğraf bana ait değil :)
YanıtlaSilZiyaretin için çok teşekkürler.Bursa'daysan yada yakınlarda bekliyoruz buluşmaya.Sevgiler...
YanıtlaSilCanım Bursadayım ve buluşma yeri bana öyle yakın ki ama malesef aylar öncesinden belirlenen bir seminer için Antalyada olucam o tarihte... aklım sizde kalacak o kesin :( inş bir dahaki buluşmaya sizlerleyim.
YanıtlaSil