26 Ekim 2010 Salı

MuZLu ParFe

2 poşet krem şantiyi 1 su bardağı soğuk süt ile çırpın.
28 adet kırılmış kakaolu petit beurre bisküvi,
1 çay bardağı fındık kırığı,
yarım çay bardağı pudra şekeri,
1 adet dilimlenmiş muz,
1 portakal kabuğu rendesi ekleyip karıştırın.
Streç film kaplı kalıba döküp dondurun.
Çikolatalı sosu tarifine göre hazırlayıp soğutun.
Parfeyi servis tabağına ters çevirip
Üzerine çikolatalı sosu döküp dilimleyerek servis yapın.
.
AFİYET OLSUNNN...

4 yorum:

  1. Süper bir parfe tarifi canım,ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
  2. afiyet olsun canım çok da kolay fotoğraf bana ait değil :)

    YanıtlaSil
  3. Ziyaretin için çok teşekkürler.Bursa'daysan yada yakınlarda bekliyoruz buluşmaya.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Canım Bursadayım ve buluşma yeri bana öyle yakın ki ama malesef aylar öncesinden belirlenen bir seminer için Antalyada olucam o tarihte... aklım sizde kalacak o kesin :( inş bir dahaki buluşmaya sizlerleyim.

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.