.
ŞEHRİYELİ PİLAV
1 su bardağı pirinç sıcak su ve tuz ile ıslatılıp 2-3 saat bekletilir
şehriye tereyağ ile kavrulur 1,5 su bardağı su veya et suyu ilave edilir kaynağığında pirinçler ilave edilir suyunu çekip göz göz olana kadar pişirilir.
.
.
KREMALI ET KAVURMA
Etler suyunu salıp çekince sıvıyağ tuz ve karabiber eklenerek kavrulur, krema ilave edilip 3-4 dak. kadar daha ateşte tutulur ve sonra afiyetle yenir.
KREMALI ET KAVURMAMI ANAM BEN NORMAL ETLİ YEMEKLERİ DOĞRU DÜRÜST YAPAMAZKEN YENİ TARİFLER GÖRÜYOM :)) ÖĞRENCEĞİM NE COK SEY VARMIŞ ELLERİNE SAĞLIK NESLİM..
YanıtlaSilçok teşekkürler
YanıtlaSilsen sor ben anlatırım arkadaşım