26 Ağustos 2011 Cuma

Sütlü İrmik Tatlısı





Malzemeler

1 kg süt

8 yemek kaşığı irmik

14 yemek kaşığı şeker

1 limon kabuğu rendesi

üzerine isteğe bağlı olarak

hindistan cevizi, ceviz yada benimki gibi

çikolatalı sos dökebilirsiniz.


Hepsini karıştırıp muhallebi gibi pişirecek ıslak borcama dökeceksiniz.



5 yorum:

  1. Teşekkürler Haticem

    YanıtlaSil
  2. BENDE BUNUN DEĞİŞİK VERSİYONUNU YAPIYORUM ARASINA DÖVÜLMÜŞ CEVİZ TARÇIN VE ÜZÜM KARIŞIMI KOYUYORUM YADA ÜZERİNE DAMLA ÇİKOLATA VE HNDİSTA CEVİZİ DÖKÜYORUM.. SENİNKİDE HARİKA OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  3. Bende bazen arasına kakaolu bisküvi koyuyorum o da güzel oluyor. Ama senin yaptığın gibide deneyeyim öylede çok güzel oluyordur eminim

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık deniyeceğim bunu fakat sormak istediğim birşey var donduruyor musun kalıp alması için?

    YanıtlaSil
  5. evet canım akşam için sabahtan yaparsan servisi daha kolay olur

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.