1 Kasım 2012 Perşembe

Kızartma, Şeker Fasulyesi ve Pilav

Şöyle karışık kızartma yapasım geldi 
ve yaptım da :))))


Şeker Fasulyesini bilirsiniz değil mi?
tombiş tombiş ve çok lezzetli olurlar


yanına salata, acı biber ve soğan


tabiki fasulye olunca pilavda olmazsa olmaz


Afiyet Olsun Herkese
Sevgiler, Dostçakalın

21 yorum:

  1. ellerine sağlık, afiyet bal olsun :)))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Kevsercim :)

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık bayılırım bu ikiliye sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Offf çokda güzel görünüyor, ellerine sağlık canım.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Emelcim teşekkürler canım, en güzel ikili gerçekten de :) sevgiler canım

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler Feraycım, sevgiler

    YanıtlaSil
  7. yemede yanında yat, ellerine sağlık canım,Afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  8. Çok iştah açıcı bir sofra olmuş,ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  9. İlknur, Nursen çok teşekkürler arkadaşlar, sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Bugünün de yemeği belli oldu kurufasulye..Fikir verdiğin için sağol canım..

    YanıtlaSil
  11. Birşey değil canım :)

    YanıtlaSil
  12. Böyle bir menüye kim hayır diyebilr ki? Enfes görünüyor, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  13. çok teşekkür ederim arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  14. afiyetler olsun canım...

    YanıtlaSil
  15. Kızartmanın yanında çay olsaaa :)

    YanıtlaSil
  16. off öylede çok severim özellikle kahvaltıda

    YanıtlaSil
  17. Türk mutfağının en vazgeçilmez ayrılmaz ikilisi, kuru fasulye ve pilav harika görünüyor yanında soğan ve turşu ile de birleşince süper bir lezzet oluyor dimi..ellerinene sağlık arkadaşım

    YanıtlaSil
  18. Evet canım kuru-pilav kimsenin ayıramadığı lezzet çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  19. Mmmm nefis olmus hepsi Neslim, ellerine saglik....

    YanıtlaSil
  20. Çok teşekkürler Hatçem

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.