13 Ağustos 2015 Perşembe

Bursa - Erzincan Blogger Buluşması


Bu yaz tatili bir çok sürprizi beraberinde getirdi. Sevgili Tülin (Tatesal) ve ailesi ile Bodrum'da yüzyüze görüşme fırsatımız oldu. Facebook sayesinde onların da Akyarlar'a geleceğini öğrendim. Geldikleri gün etiketlediği bir fotoğrafta otel adını gördüğümde çok sevindim. Çünkü kaldıkları otel bize çok yakındı. Ertesi gün plajda yürürken gözüm hep Tülin'i aradı. Her ne kadar yüzyüze görüşmesek de yıllardık tanıyorduk biz birbirimizi bloglarımız sayesinde.


Yanına yaklaşıp merhaba hoşgeldiniz dediğimde O da beni hemen tanıdı ve çok şaşırdı. Orada ayaküstü kısa bir görüşmemiz oldu. Daha sonra bizi otele davet ettiler. Sanki yıllardır birbirini tanıyan iki aile gibiydik. Samimi sıcacık bir sohbet oldu, Çok efendi bir eşi var. Çocuklarına bayıldım. Laf lafı açtı, konuşmaya doyamadık. Biz onları çok sevdik ve çok samimi bulduk. Tekrar görüşmeyi çok isteriz.

Görüşmek üzere arkadaşım seni çok sevdim.


5 yorum:

  1. Canım benim bizde sizi çok sevdik gerçekten...umarım yine buluşuruz...biz dönünce keremin sünnetini yaptık ,kızımızı sözledik,çok çok yorulduk....artık seneye bodrumda dinleneceğiz,ve umarım görüşeceğiz...sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faceden takip ettik canım. Sizler başta olmak üzere herşey harika görünüyordu. Her ikisi de hayırlı uğurlu olsun canım.
      Oooo yeni bir Bodrum buluşması harika olur.
      Öpüyorum sevgiler

      Sil
  2. ne güzel olmuş... :)

    YanıtlaSil
  3. Bloglarını yakından takip ettiğim, hamarat oluşlarını çok kıskandığım, birini yakınen tanıdığım diğeriylede tanışmak istediğin çok hoş ve zarif iki arkadaşım..Muhabbetiniz,neşeniz ve arkadaşlığınız daim olsun.. sevgiler

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.