15 Kasım 2016 Salı

Erikli Tart

2,5-3 su bardağı un
100 gr yumuşak tereyağ
1 fincan yoğurt
1 fincan pudra şekeri
1 fincan sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
Hamuru yoğurup borcama yayıyoruz. 
Üzerine erikleri dilimleyip 2-3 yemek kaşığı kadar toz şeker serpiyoruz.
180 derecede önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz.




3 yorum:

  1. Harika bir görsel ellerine sağlık,lezzeti de muhakkak muhteşemdir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Tülincim
      Öpüyorum canım, sevgiler

      Sil
  2. Görüntüsü süper olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.