3 Temmuz 2009 Cuma

Patlıcanlı sarma börek



Yufkaların arasına su, sıvıyağ, yoğurt karışımı sürdüm
malzemesini koyup iki kat olarak üçgen kesip sardım
kalan karışımı üzerine sürdüm...
İçini şöyle hazırladım:
Soğan, domates ve yeşil biberi kavurdum, küp küp doğradığım patlıcanları ilave ederek suyunu çekene kadar pişirdim ve yufkanın içine konmak için hazır hale geldi. Afiyet Olsun...

10 yorum:

  1. valla ne diyim kankim bravo sana önünde saygıyla eğiliyom. hem seyhat hazırlığı hem cocuklar ve bu kadar kısa zamanda nelerde yapıyon ellerine sağlık .

    YanıtlaSil
  2. elimden geldiğince herkese, herşeye yetmeye çalışıyorum canım
    melis istedi yapmasam içime sinmezdi...

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık,afiyet olsun,yolunda açık olsun!!!
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık canım...
    Hiç denemdim ama eminim nefis olmuştur...

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim kızlarrr ;)

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Keşke sıcak bir çayla tadına bakma fırsatım da olsaydı :(

    YanıtlaSil
  7. sağol canım buyur gel yanında sıcacık çayla ikram edetrim sana

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. teşekkür ederim canım, sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Kucak dolusu sevgiler bırakıyorum.

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.