6 Ocak 2010 Çarşamba

Karnıyarık Börek


Yapılışı:
Yufkaları sıvıyağ, yarım bardak maden suyu ve yarım bardak su karışımı ile ıslatıp ikiye katlıyoruz. Sigara böreği saracak gibi 4 eşit parçaya bölüp iç harcını koyuyoruz, ben kıymalı soğanlı iç hazırladım. 3-4 parmak genişliğinde sarıp, kalan karışımı üzerlerine sürüyoruz. Ortalarını 3 parmak kadar kesip fırına atıyoruz. Kabarıp kesik yerler açılmaya başladığında fırından çıkarıp dilimlenmiş domates dilimlerini yerleştiriyoruz. Yanına biberde koyabilirsiniz. Tekrar fırına salıp kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet Olsun...

4 yorum:

  1. Nefis gözüküyor ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  2. sağol arkadaşım

    YanıtlaSil
  3. BANA UĞRARMISIN CANIM SANA ÖDÜLÜM VE BİLDİRİMİM VAR....

    BÖREKLERE BAYILDIM ALDIM ÇAYIMIN YANINA....

    SEVGİLER....

    YanıtlaSil
  4. afiyet olsun canım

    hemen geliyorum bloğuna :)

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.