Yapılışı:
Yufkaları sıvıyağ, yarım bardak maden suyu ve yarım bardak su karışımı ile ıslatıp ikiye katlıyoruz. Sigara böreği saracak gibi 4 eşit parçaya bölüp iç harcını koyuyoruz, ben kıymalı soğanlı iç hazırladım. 3-4 parmak genişliğinde sarıp, kalan karışımı üzerlerine sürüyoruz. Ortalarını 3 parmak kadar kesip fırına atıyoruz. Kabarıp kesik yerler açılmaya başladığında fırından çıkarıp dilimlenmiş domates dilimlerini yerleştiriyoruz. Yanına biberde koyabilirsiniz. Tekrar fırına salıp kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet Olsun...
Nefis gözüküyor ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilsağol arkadaşım
YanıtlaSilBANA UĞRARMISIN CANIM SANA ÖDÜLÜM VE BİLDİRİMİM VAR....
YanıtlaSilBÖREKLERE BAYILDIM ALDIM ÇAYIMIN YANINA....
SEVGİLER....
afiyet olsun canım
YanıtlaSilhemen geliyorum bloğuna :)