26 Kasım 2010 Cuma

Ayvalı Kereviz


1 adet kereviz
1 adet ayva
1/2 limon
2 adet havuç
1 adet soğan
tuz ve zeytinyağı
Soğan ay şeklinde doğranıp havuç ile birlikte zeytinyağında sotelenir. Kararmaması için küp küp doğranarak limonlu su içinde bekletilen ayva ve kereviz ilave edilir. Yeterli miktarda su ilave edilerek pişirilir. Afiyet Olsun...

4 yorum:

  1. ellerinize sağlık...ayvalı kereviz hiç denememiştim...çok güzel görünüyor; daha değişik bir kereviz tarifi için sizi bloguma beklerim..:)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel görünüyor ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. kahveci mutlaka dene beğeneceksin eminim.. bloğuna hemen geliyorum arkadaşım

    YanıtlaSil
  4. sağol gülcancım

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.