Bayram soframdan fotoları ekleyip tariflerini yazamamıştım.
Önce patlıcanları kızarttım ardından kuzu etini kendi suyunu çekene kadar pişirdim. Soğan, salça, tuz ve karabiber ekleyerek soteledim. Kızarttığım patlıcanların üzerine serip suyunu ilave ederek bütünleşmelerini sağladım. İstediğim miktarda suyu kalınca altını kapattım ve maydanoz ile süsleyerek servis yaptım.
Şu patlıcan oturtmayı gözüme fena kestirdim doğrusu
YanıtlaSil:) teşekkür ederim canım
YanıtlaSilPatlıcan oturtmayı çok severim. Ama hep kıymalı yaptım. Etli daha güzel olmuştur, elinize sağlık
YanıtlaSilçok teşekkür ederim iki türlü de yapıyorum canım ikisi de güzel oluyor birde böyle dene bakalım beğenecekmisin :)
YanıtlaSil