22 Ocak 2011 Cumartesi

Kabak Tatlısı

Kabaklar istenilen büyüklükte parçalara ayrılır,
üzerini kaplayacak kadar şeker ilave edilir
ve kısık ateşte kendi suyuyla pişirilir
AFİYET OLSUN...


8 yorum:

  1. Bu güzel tatlı afiyetle yenir

    YanıtlaSil
  2. Aynen öyle arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  3. Bunca zamandır blog dünyasındayım ama hala görmediğim bloglar var. Bu bloglarda onlardan birisiymiş ama geçte olsa buradayım. Etkinliğime de ayrıca davetlisin. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. çok severim ben de..
    elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. estergonyesil hoşgeldiniz :)davetiniz için teşekkürler...

    verago teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  6. Ellerine saglik canim, cok güzel görünüyor...

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  8. Offf...olsa da yesek. :))
    Hele cevizli ve kaymaklı olursa...

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.