15 Ocak 2011 Cumartesi

Tavuklu Bulgur Pilavı


Tavuk eti küp küp doğranır suyunu çekince tereyağ, kimyon, kara biber, kırmızı biber
ve tuz ilave edilerek kavrulur. 1 su bardağı bulgur ilave edilip karıştırılır 2 su bardağı su konularak pişirilir. AFİYET OLSUN...

5 yorum:

  1. Ne güzel, pratik anlatmışsınız. Ben çok severim bulguru, yanında turşu da olunca...

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık buz gibide yayık ayranı olursa yanında tam olur:))

    YanıtlaSil
  3. nedense bulgur denince benimde aklıma ayran ve taze soğan gelir :)çok teşekkürler arkadaşlar

    YanıtlaSil
  4. Elelrine sağlık canım....

    YanıtlaSil
  5. benim yapabileceğim kolaylıkta sanırım. teşekkürler, sevgiler..

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.