Hayattan keyif almak için beklemeye gerek yok. Sevdiklerine zaman ayır. Negatif insanları yavaş yavaş çıkar hayatından. Yapmaktan zevk aldığın şeyleri yap, ye iç, gez dolaş. Çünkü geçip giden bir saniyenin bile tekrarı yok.
15 Ocak 2011 Cumartesi
Tavuklu Bulgur Pilavı
Tavuk eti küp küp doğranır suyunu çekince tereyağ, kimyon, kara biber, kırmızı biber ve tuz ilave edilerek kavrulur. 1 su bardağı bulgur ilave edilip karıştırılır 2 su bardağı su konularak pişirilir. AFİYET OLSUN...
Ne güzel, pratik anlatmışsınız. Ben çok severim bulguru, yanında turşu da olunca...
YanıtlaSilellerine sağlık buz gibide yayık ayranı olursa yanında tam olur:))
YanıtlaSilnedense bulgur denince benimde aklıma ayran ve taze soğan gelir :)çok teşekkürler arkadaşlar
YanıtlaSilElelrine sağlık canım....
YanıtlaSilbenim yapabileceğim kolaylıkta sanırım. teşekkürler, sevgiler..
YanıtlaSil