14 Mart 2012 Çarşamba

İmam Bayıldı

Genelde küçük patlıcanlardan yaparım ama
bu defa patlıcanları ikiye bölerek kızarttım


iç malzemesi
soğanı ay şeklinde doğrayıp
domates ve sivri biberle kavurdum
bir süre suda beklettiğim kuş üzümlerini ekledim
tuz ve 1 çay kaşığı toz şeker ilave
edip karıştırdım


kızarttığım patlıcanları borcama aldım
iç malzemesini koyup 15 dak. fırınladım


AFİYET OLSUNNNNN


7 yorum:

  1. eline sağlık neslicim, ben henüz hiç yapmadım imam bayıldı:))
    afiyet olsun...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. eline sağlık :)))

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık, nefis görünüyor:)))

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkürler kızlar ;)

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar güzel bir görüntü olmuş. Eminim tadı da superdir.Ellerine sağlık Neslim.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim canım.

    YanıtlaSil
  7. Çok severim. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.