Genelde küçük patlıcanlardan yaparım ama
bu defa patlıcanları ikiye bölerek kızarttım
iç malzemesi
soğanı ay şeklinde doğrayıp
domates ve sivri biberle kavurdum
bir süre suda beklettiğim kuş üzümlerini ekledim
tuz ve 1 çay kaşığı toz şeker ilave
edip karıştırdım
kızarttığım patlıcanları borcama aldım
iç malzemesini koyup 15 dak. fırınladım
AFİYET OLSUNNNNN
eline sağlık neslicim, ben henüz hiç yapmadım imam bayıldı:))
YanıtlaSilafiyet olsun...
sevgiler
eline sağlık :)))
YanıtlaSilellerine sağlık, nefis görünüyor:)))
YanıtlaSilçok teşekkürler kızlar ;)
YanıtlaSilNe kadar güzel bir görüntü olmuş. Eminim tadı da superdir.Ellerine sağlık Neslim.
YanıtlaSilTeşekkür ederim canım.
YanıtlaSilÇok severim. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...
YanıtlaSil