Mantarları soğan, domates, biraz salça, arzuya göre sivri biber, karabiber ve tuz ile kavuruyoruz. Suyunu çekince borcama çiğ olarak koyduğumuz tavuk etlerinin yanlarına ilave ediyoruz. Tavuklar pişene kadar fırınlıyoruz. Arzuya göre beşamel sos ile de servis yapılabilir. AFİYET OLSUN
Çok lezzetli görünüyor, oldukça da pratik bir tarifi varmış. Ellerine sağlık. Sevgilerle...
YanıtlaSilÇok teşekkürler, sevgiler :)
YanıtlaSilTeşekkürler Elifcim
YanıtlaSilTeşekkürler Elifcim
YanıtlaSilTeşekkürler Aynurcum
YanıtlaSilsevdiğim bir lezzet..Senin ellerindende enfes bir görüntü ortaya cıkmış ellerine sağlık..nefissssss misssssssss
YanıtlaSilHarika bir görüntü var, canim cekti ellerine saglik canim....
YanıtlaSilTeşekkür ederim canım
YanıtlaSil