23 Mart 2012 Cuma

Mantarlı Tavuk



Mantarları soğan, domates, biraz salça, arzuya göre sivri biber, karabiber ve tuz ile kavuruyoruz. Suyunu çekince borcama çiğ olarak koyduğumuz tavuk etlerinin yanlarına ilave ediyoruz. Tavuklar pişene kadar fırınlıyoruz. Arzuya göre beşamel sos ile de servis yapılabilir. AFİYET OLSUN

8 yorum:

  1. Çok lezzetli görünüyor, oldukça da pratik bir tarifi varmış. Ellerine sağlık. Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. sevdiğim bir lezzet..Senin ellerindende enfes bir görüntü ortaya cıkmış ellerine sağlık..nefissssss misssssssss

    YanıtlaSil
  4. Harika bir görüntü var, canim cekti ellerine saglik canim....

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim canım

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.