16 Aralık 2012 Pazar

Mantarlı Tavuk But


Önce mantarlar soğan ve domates ile kavrulur.
Tuz, kırmızı biber ve karabiber ilave edilir.
Daha sonra borcama dizilen butların arasına yayılır.
Tavuklar kızarana kadar pişirilir.


Beşamel sos ve peynir rendesi dökülerek 
peynir eriyene kadar biraz daha fırınlanır.
Artık servise hazırdır.


11 yorum:

  1. Ne güzel lezzettir, üstelik de her sofraya uyar, kendi halinde iken, misafir varken.. biraz zorlasak çay sofrasına bile olacak:)
    Ellerine sağlık.
    Afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  2. Nesli çok güzel olmuş,eline sağlık.Bu arada yeni yıl gelmiş bloğuna pırıl pırıl ne güzel..

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim arkadaşlar
    bende tavuk yemeklerini çok seviyorum, doğru dedin valla zorlasak her sofraya uyacak

    Mehtapcım yeni yıl süslemelerini çok seviyorum, çok hoş görünüyor ışıl ışıl her yer

    YanıtlaSil
  4. yani şu saatte karnım acıktı :))
    ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  5. Off canım nefis görünüyor tavuk yemeklerine bayılıyorum. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. canım ellerine sağlık çok güzel olmuş . Basemel soslu olan her şey daha bir lezzetli oluyor :) sevgiler . . .

    YanıtlaSil
  7. Şirinecim tavuk mantar ikilisi her daim isteniyor değil mi :))))) çok teşekkürler

    Feraycım bende tavuk yemeklerini çok seviyorum. Şekil hiç farketmez tavuk olsun yeter.

    Emelcim evet canım beşamel sosla bana da daha lezzetli geliyor yemekler

    YanıtlaSil
  8. nesss döktürmüssün yine... harika bir ikili, benimde vazgeçilmezimdir tavuk bilirsin ;)

    YanıtlaSil
  9. Nefis görünüyor yaa özellikle benim için hazırlanmış gibi :) ellerine sağlık..

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.