7 Ocak 2013 Pazartesi

Ekmek Hamuru ile Patatesli Kıymalı Poğaça

 Bugün misafirlerim vardı
Ekmek hamurundan poğaça yaptım
çok pratikti ve de çok beğenildi


Fırından aldığım iki ekmek hamurunu
1/2 su bardağı çiçek yağı ile yoğurdum
patatesli kıymalı iç hazırladım
şekil verip fırına attım







12 yorum:

  1. Böyle pratik lezzetleri çok seviyorum gerçekten elinize sağlık:).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seviyorum canım, hem kolay hem lezzetli ;) çok teşekkür ederim.

      Sil
  2. IMMM NEFİS YAAA HARİKA HAMUR İŞLERİNE BAYILIYORUM :( AMA KİLO ÇOK FENA DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orasını hiç sorma canım ama hamur işine bayılmayan mı var. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. Harika görünüm ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  4. patates kıyma ikilisini severim
    ellerine sağlık çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Nesli. Ellerine sağlık deneyeceğim. Eskiden annemlerde günlerinde içine maydanozlu peynir içi ekleyip kızartırdılar.
    Bende daha çok pizza için kullanırdım bu hamuru.
    Birde ufak bir şey diyemeden geçemeyeceğim. Sayfana giriş yapınca çalan radyo biraz rahatsız edici....
    Umarım bu söylediğimi yanlış anlamazsın.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende cantık içi hazırlayıp kızartıyorum canım o da harika oluyor. Çok teşekkürler

      Sil
  6. wuuu süper olmuşş ben de deneyeyim kısss hem pratik hemde leziz :)) bide yanına çayyyyyyyyyyyyyy ellerine sağlık fıstığım

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkürler, dene canım haftasonu Kağanikom bayılır

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.