3 Haziran 2013 Pazartesi

Arnavut Böreği (Alt-Üst Böreği)

 
3-4 su bardağı un
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı sirke
Aldığı kadar un
1/2 kase sıvıyağ + tereyağ karışımı
Açarken kullanmak için bir miktar un
İç Malzeme :2 adet patlıcan, 1 adet sivri biber, 1 adet kuru soğan, 1 adet domates, tuz
oluşturduğumuz bezeleri alt ve üste eşit olmak üzere
ayırıyor, küçük bir pasta tabağı kadar açıyor, tek tek yağlayıp
üst üste koyuyoruz ve elimizle çekiştirerek tepsi büyüklüğünde
büyütüyoruz. Pişirmeden önce kesiyorum ki servis kolay olsun

Sevgiler, dostçakalın


6 yorum:

  1. Böreği çok severim eline sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende severim çok teşekkürler

      Sil
  2. Elinize sağlık bizde de çok meşhurdur bu börek çok lezzetli olur sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi çok lezzetli oluyor.

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık canım nefis olmuş gerçekten.. en büyük dilimi alsam :) çayımın yanına...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. verdim gitti, çok teşekkür ederim canım

      Sil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.