12 Kasım 2013 Salı

Dereotu ve Kaşar Lorlu Poğaça

 
 
Malzemeler
3 çay fincanı un
1 paket kuru maya
1 çay bardağı süt
120 gr margarin
2 adet yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı toz şeker
 
Yapılışı
Tüm malzemeleri karıştırarak yumuşak bir hamur elde edelim. Gerekirse ılık su ilave ederek yoğuralım. Hamuru 15 dakika kadar dinlendirip bezeler ayıralım ve içine dereotu ile karıştırdığımız kaşar lorundan koyalım. Üzerine yumurta sarısı sürerek kızarana kadar pişirelim.
 
AFİYET OLSUN
 
 
 

8 yorum:

  1. Bu da güzelmis canim, ellerine saglik...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzeldi gerçekten Hatçem ama ben değil arkadaşım yapmıştı :) ileticem kendisine sevgiler

      Sil
  2. Poğaçalr nefis görünüyor elinize sağlık selam ve sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. oooh değmeyin keyfime ama yanına bir fincan çay alacağım kahve belki sonra : ) ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. bu poğaçalar yenmezmi ellerıne saglık yanında bır bardak çayla nefissss olur :)) ee bekliyom hadiiii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam tamam acele etme döküyorum çayı, sağol şekerim yalnız bunlar arkadaşımın yaptığı poğaçalar.

      Sil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.