Yapılışı:
Tavuk göğüs etini küp küp doğruyoruz, soğanı sıvı yağda kavurup, doğranmış domates, 1 diş sarımsak, tuz, kekik, kimyon, salça ilave edip biraz daha kavuruyoruz. Sonra tavukları ilave edip 5. dak. kadar karıştırıyoruz sonra ince ince doğradığımız mantarı ilave edip suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Üzerine kaşar rendesi ilave edip altını kapatıyoruz. Yeşil biberde ekleyebilirsiniz öylede çok güzel oluyor, kızım acı biber yemediği için ben koyamadım acı biber sevdiğimiz için evde tatlı biber bulunmuyor. (Bu arada mantarın çok su saldığını unutmayın ayrıca su eklemeyin) AFİYET OLSUN...
CANIM GEÇMİŞ BAYRAMIN KUTLU OLSUN ELLERİNE SALIK ÇOK SEVERİM...
YanıtlaSilseninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım sevgiler
YanıtlaSilmantarı cok severim :) olsada yesek . elerine sağlık kankim
YanıtlaSil