25 Kasım 2010 Perşembe

Patlıcan Oturtma



Bayram soframdan fotoları ekleyip tariflerini yazamamıştım.

Önce patlıcanları kızarttım ardından kuzu etini kendi suyunu çekene kadar pişirdim. Soğan, salça, tuz ve karabiber ekleyerek soteledim. Kızarttığım patlıcanların üzerine serip suyunu ilave ederek bütünleşmelerini sağladım. İstediğim miktarda suyu kalınca altını kapattım ve maydanoz ile süsleyerek servis yaptım.

4 yorum:

  1. Şu patlıcan oturtmayı gözüme fena kestirdim doğrusu

    YanıtlaSil
  2. :) teşekkür ederim canım

    YanıtlaSil
  3. Patlıcan oturtmayı çok severim. Ama hep kıymalı yaptım. Etli daha güzel olmuştur, elinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim iki türlü de yapıyorum canım ikisi de güzel oluyor birde böyle dene bakalım beğenecekmisin :)

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.