25 Aralık 2012 Salı

Düşlerimin İncisi Butik Pasta Dükkanını Açtı

Bugün öğlen arası Sevgi Kelebeğim isimli blogun sahibesi Nazife ile birlikte Düşlerimin İncisi Dilek'in Cumartesi günü açtığı Butik Pasta Dükkanına gittik.  Dükkan öyle güzel dizayn edilmiş ki bir bölümü şarküteri (Küçük Çiftlik) olarak hizmet veriyor. Eşiyle ikisi hayat ortağı oldukları gibi iş ortağı da olmuşlar bu sayede :) Tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum Dilekcim. Yeni yıl öncesi açılan bu güzel mekan bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin sizlere.



Evetttt nerede burası diyenleri duyar gibiyim :)

Bursa'da yaşayanlar Zübeyde Hanım Doğum Evinin hemen üzerinden geçen Hat Caddesi üzerindeki Aksu Fırını bilirler. Hemen onun karşı köşesi efendim burası. Arkadaşım her zamanki gibi samimi ve sıcacık gülümsemesi ile karşıladı bizleri.  Çok yakında gelen talepler doğrultusunda pasta kursları da başlayabilir haberiniz olsun.


10 yorum:

  1. Bol kazançlar. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Canım bende dün akşam iş çıkışı uğradım eşimle harika bir işyeri oldu.Rabbim güzel arkadaşıma hayırlı ve bereketli kazançlar versin sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Derya çok güzel olmuş bende çok beğendim. Kulaklarınızı çınlattık, Dilek akşam uğradığınızdan bahsetti canım

      Sil
  3. hayırlı olsun bol kazançlar

    YanıtlaSil
  4. hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar versin Allah'ım

    YanıtlaSil
  5. Neslicim inan aklımdan geçti "Nesli acaba aşılıça gitmiş midir diye" sonradan ziyaretine gitmeniz büyük incelik...Dileğe de bol kazançlar diliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tülincim oğlum keyifsizdi o gün çıkamadım ama ilk fırsatta arkadaşımla ziyarete gittik. Herşey çok güzel olmuş bol bol kazanç diliyorum.

      Sil
  6. canım yeni gördüm yazını çooook teşekkür ederim herzaman beklerim öpüyorum sizi sevgiler

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.