25 Kasım 2011 Cuma

ŞEHRİYE PİLAVI



Et yemeklerinin yanında vazgeçilmezimdir şehriye pilavım, nasıl mı yapıyorum hemen anlatayım ;)

2 su bardağı arpa şehriyeyi tereyağ ile kavuruyorum. Tuzunu ilave edip üzerini bir parmak geçecek kadar et suyu ekliyorum. Suyunu çekene kadar pişiriyorum. AFİYET OLSUN

8 yorum:

  1. harika bir lezzet gerçekten de:)hem doyurucu hem pratik..
    severek tüketilir bizim evde de..
    ellerine sağlık canım..
    hayırlı cumalar..

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürler gerçekten çok pratik, sanada hayırlı cumalar

    YanıtlaSil
  3. nasıl güzel nasıl güzel tarifler bugün böle ellerine sağlık arkadaşım :)) ben hiç yapmadım arpa şehriyeden pilav mutlaka deneyeceğim..

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler, dene canım eminim et yemeklerinin yanında sizinde vazgeçilmeziniz olacaktır.

    YanıtlaSil
  5. Kaşık kaşık dalasım geldi pilava..
    Nefiss görünüyor.
    Ellerine sağlık.
    Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler bende sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  7. ASLI GAYE ARI27.11.11

    AYYY karnım acıktı nesliiiiiii:)

    YanıtlaSil
  8. aç karnına bloglara takılınca hep öyle olur ;))))))

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.