Et yemeklerinin yanında vazgeçilmezimdir şehriye pilavım, nasıl mı yapıyorum hemen anlatayım ;)
2 su bardağı arpa şehriyeyi tereyağ ile kavuruyorum. Tuzunu ilave edip üzerini bir parmak geçecek kadar et suyu ekliyorum. Suyunu çekene kadar pişiriyorum. AFİYET OLSUN
harika bir lezzet gerçekten de:)hem doyurucu hem pratik..
YanıtlaSilseverek tüketilir bizim evde de..
ellerine sağlık canım..
hayırlı cumalar..
çok teşekkürler gerçekten çok pratik, sanada hayırlı cumalar
YanıtlaSilnasıl güzel nasıl güzel tarifler bugün böle ellerine sağlık arkadaşım :)) ben hiç yapmadım arpa şehriyeden pilav mutlaka deneyeceğim..
YanıtlaSilTeşekkürler, dene canım eminim et yemeklerinin yanında sizinde vazgeçilmeziniz olacaktır.
YanıtlaSilKaşık kaşık dalasım geldi pilava..
YanıtlaSilNefiss görünüyor.
Ellerine sağlık.
Sevgiler canım
Teşekkürler bende sevgilerimi gönderiyorum.
YanıtlaSilAYYY karnım acıktı nesliiiiiii:)
YanıtlaSilaç karnına bloglara takılınca hep öyle olur ;))))))
YanıtlaSil