7 Ağustos 2013 Çarşamba

Zeytinyağlı Kabak Yemeği ve Biber Dolma

 
 
 
Zeytinyağlı Kabak Yemeği
 
4-5 adet orta boy kabak resimdeki gibi kesilir
soğan piyazlık doğranır 1 adet biber ile birlikte
çok hafif zeytinyağda sotelenir
kabaklar konulur, kabukları soyulan
domatesler doğranır, tuzuda ilave edilerek
suyunu salıp çekinceye kadar pişirilir
üzerine maydanoz yada dereotu serpilir
 


2 yorum:

  1. yazın bol bol zeytinyağlı yemekler pişiriliyor ve ısıtmaya gerek kalmadan afiyetle yeniyor, hem hafif hem lezzetli ellerine sağlık neslim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende zeytinyağlıları çok severim canım yaz aylarında çok teşekkür ederim.

      Sil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.