16 Aralık 2015 Çarşamba

Kaşarlı Mantar Kavurma


Özellikle kısacık bir zaman aralığında yemek yapmamız gerekiyorsa

kurtarıcı bir yemektir mantar kavurma

Mantarlar yıkanır, temizlenir ve istediğiniz gibi doğranır

Tuz ve karabiber ile suyunu salıp çekinceye kadar güzelce kavrulur

Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri dökülerek

kaşarlar eriyinceye kadar beklenir

Yemeğimiz hazır, afiyet olsun

Malzemeler
1/2 kg Kültür Mantarı
2 yemek kaşığı tereyağ
Tuz, Karabiber
Kaşar Peyniri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.