Özellikle kısacık bir zaman aralığında yemek yapmamız gerekiyorsa
kurtarıcı bir yemektir mantar kavurma
Mantarlar yıkanır, temizlenir ve istediğiniz gibi doğranır
Tuz ve karabiber ile suyunu salıp çekinceye kadar güzelce kavrulur
Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri dökülerek
kaşarlar eriyinceye kadar beklenir
Yemeğimiz hazır, afiyet olsun
Malzemeler
1/2 kg Kültür Mantarı
2 yemek kaşığı tereyağ
Tuz, Karabiber
Kaşar Peyniri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler
Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.