15 Aralık 2010 Çarşamba

Beşamel Soslu Karnıbahar


Önce karnıbaharları limonlu suzlu suda haşladım,
Hazırladığım beşamel sosa bulayıp borcama dizdim
Üzerine soğan ve salça ile kavurduğum kıymayı yaydım
Bolca kaşar rendesi ile fırına saldım
Kaşar eriyip kızarınca da çıkardım... AFİYET OLSUN

6 yorum:

  1. çok harika olmuş ellerine sağlık sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. cok harika bir fikir.Annem kücükken kiymali karnibahar yemegi yapardi.Cok nefis olurdu.Bak benim de simdi aklima geliyor.Ama sen firinda ve kasarli besamel soslu yapmissin eminim harikadir.NEFIS AFIYET OLSUN.Denenecek

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim Gülcancım sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Perihancım mutlaka dene canım şimdi tamda zamanı... sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel görünüyor...beşamel soslu hiç denememiştim ilk fırsatta bende deneyim..ellerine sağlık neslicim..

    YanıtlaSil
  6. teşekkürler canım

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.