19 Şubat 2013 Salı

Baharatlı Patates




Güzelce yıkadığımız patateslerimizi elma dilimi şeklinde doğruyoruz. Kırmızı toz biber, kekik, karabiber, 1 diş sarımsak rendesi ve sıvıyağla harmanlayıp fırında kızarana kadar pişiriyoruz.

16 yorum:

  1. Ben de yapıyorum, ızgara telinin üzerine yağlı kağıt sererek yapınca daha çıtır oluyor hatta, hem de kısa sürüyor, çok lezzetli cips gibi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak onu hiç denemedim çok güzel oluyordur cidden

      Sil
  2. bende çok yapıyorum etli yemeklerin yanında süper oluyor ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. iyi oldu sayende aklıma geldi ness ;) sanki savaş çıkacakmış gibi benim kocam gitmiş 1 çuval patates almış gecen gün :D nasıl bitiririz bilmem 2 kişi :D

    YanıtlaSil
  4. evet arada böyle yapabilirsin canım

    YanıtlaSil
  5. Çok severim eline sağlık canım

    YanıtlaSil
  6. Eline sağlık nefis olmuş:)

    YanıtlaSil
  7. Çok severim ben de tavuk ve et yemekleri yanında nefis olur..Ellerine kollarına sağlık..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. kim sevmezki patetesi çok lezzetli görünüyor ağzım sulandı ellerine sağlık

    YanıtlaSil

Değer verip yorum yaptığınız için çok teşekkürler

Yorum yapabilmek için;
Yorumunuzu yazdıktan sonra ADI/URL yazan yere tıklayıp sadece adı yazan yere isminizi yazmanız yeterli.