Yılbaşı gecesini evde ailecek geçirecek
olmamıza rağmen uyku tutmadı
sabah erkenden hazırlıklara başladım
akşama kadar donması gerekiyordu
(tarif sonraki postlarda gelecek)
ince ince kıydım, soğan, domates, biber,
tuz ve karabiber ile kavurdum. Eti önce
düdüklüde haşladım, sonra mantarlarla
karıştırıp biraz kavurdum
üzeri kızarana kadar pişirdim
bunun adına hamaratlık diyorlar:)) eline sağlık canım benim, döktürmüşsün yine:))
YanıtlaSilsevgiler
Mutlu yıllar Neslicim,sofra mükemmel ellerine sağlık...
YanıtlaSilçok teşekkür ederim arkadaşım , elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım. Kocaman öpüyorum seni
YanıtlaSilçok teşekkürler Tülincim :)
YanıtlaSilelinize sağlık mutlu yıllar
YanıtlaSilmutlu yıllar canım çok teşekkürler
YanıtlaSilçok güzeller ellerine sağlık
YanıtlaSilteşekkürler canım
YanıtlaSilellerine sağlık, mutlu, sağlıklı yıllar...
YanıtlaSilçok teşekkürler sizede mutlu yıllar
YanıtlaSilmantari cok severimmm :)
YanıtlaSilellerine saglik ... tesekkür ederim
sizlerede huzur dolu seneler canim
sevgilerimle
çok teşekkürler, hep beraber nice mutlu yıllar görelim inşallah
YanıtlaSilmutlu yıllarrrr çok güzel bir menü olmuş...
YanıtlaSilmutlu yıllar canım.döktürmüşsün .ellerine sağlık
YanıtlaSilHıım nefis göünüyorlar ellerine sağlık. Mutlu yıllar diliyorum...
YanıtlaSilBecerikli arkadaşlarım benim :) ellerine sağlık harika
YanıtlaSilMutlu yıllar canım, ayrıca ellerine sağlık sofran çok güzel:))
YanıtlaSilElif, Semra, Nurgül, Datlım, Ballı Cimcime hepinize teşekkür ederim. Sağlıkla, huzurla nice güzel yıllar diliyorum.
YanıtlaSil