Önce ıspanaklarımızı ince ince kıyıyor, tuz ile birazcık ovuyor, braz karabiber ekleyip, sıvı yağ ile suyunu salıp çekene kadar kavuruyoruz. Daha sonra borcama alıp üzerine tavuk etlerimizi çiğ olarak yerleştiriyoruz. Ben tavuk incik kullandım ve derisini çıkardım. Etler pişip kızarmaya başlayınca beşamel sosumuzu hazırlıyoruz. Tavuklarımızın üzerine döküyoruz ve üzerine kaşar rendesi serpiyoruz. Kaşar eriyip kızarınca yemeğimiz hazır demektir. AFİYET OLSUNNN.
hatcem uzakta sana bari yaklaşıyım..sağınızda solunuzda boş daire var mı canım,komşu geleyim sana :) bayıldım,bittim,eridim resmen.. ellerine sağlık,yiyenlerede afiyet olsun..
YanıtlaSilgel gel buluruz şeker yakınlarda bir daire size :)))))))
YanıtlaSilçok teşekkürler
BENDE BAYILIRIM BEŞEMEL SOSLU ISPANAĞA TAVUKLUSUNUDA EN KISA ZAMANDA DENİCEM
YanıtlaSilOhh mis gibi, tavuk ıspanak beşamel biraraya gelir de kötü yemek çıkar mı ortaya? Ellerine sağlık canım, denemeli bu şekilde, bayıldım tarifine..
YanıtlaSilSevgiler..
Hülyacım tarife bayıldıysan tadına hayli hayli bayılacaksın benim favori yemeklerimden oldu valla :)))
YanıtlaSilAynurcum dene canım tavuğun bıraktığı su ile süper bir lezzet çıkıyor ortaya
Cok güzel görünüyor canim, ellerine saglik...
YanıtlaSilteşekkürler haticecim
YanıtlaSilPek severek yaparız. Harika olur.
YanıtlaSilEllerine emeğine sağlık
Sevgiler