Mantarları soymadan önce tuzlu ve unlu suda bekletiyorum bir süre, böylelikle hem daha beyaz oluyor hemde daha kolay temizleniyor. Dana kuşbaşı kullandım önce etleri güzelce haşladım. Büyükçe 1 adet soğanı ay ay doğradım, 1 adet havuç ile birlikte soteledim, etleri ve salçayı ilave ederek biraz daha kavurdum. Mantarlarım çok küçük değildi o yüzden doğradığım mantarları ilave ettim. Tuz, karabiber ve yarım su bardağı su koyarak mantarlar suyunu salıp çekene kadar pişirdim.
acıktım mı ne?? :))
YanıtlaSileline sağlık, güzel görünüyor.
:)))))))) öğlen saati bloglarda dolaştığımda bende böyle hissediyorum canım
YanıtlaSilEllerinine saglik canim..
YanıtlaSilteşekkürler :)
YanıtlaSiloffofff canım ellerine sağlık canım:)
YanıtlaSilçok teşekkürler :)
YanıtlaSilELLERİNE SAĞLIK NESLİM NEFİS GÖRÜNÜYOR MANTARA BAYILIRIM BEN TAVUKLUSUNUDA ÇOK SEVİYORUM
YanıtlaSilTeşekkür ederim canım bizde mantarle yapılan yemekleri çok seviyoruz.
YanıtlaSilmantarlı yemeklere bayılırım..ellerine sağlık..sevgiler:)
YanıtlaSilçok teşekkürler
YanıtlaSil